Fem pa!

dilluns, 18 de maig del 2009


En aquest taller el que volem recrear, és la manera de viure que tenien els nostres avantpassats antigament en les masies. Una de les principals característiques més importants d'aquest tipus de vida, era l'autoproveïment, que es basava en fer i elaborar per ells mateixos els seus propis aliments entre els quals es trobava el pa.

En aquesta activitat podreu elaborar vosaltres mateixos el pa, sempre amb el recolzament del monitor o adult per poder porta-vos-lo a casa.

Voleu saber com es fa?

Primer, ens rentarem les mans i ens aseurem en taules. Posteriorment, els monitors us proporcionaran els ingredients necessaris. Començarem amassant tots els ingredients per tal que quedi una massa ben homogènia, sempre seguint les indicacions del monitor. Un cop aquesta estigui apunt, agafareu una petita porció per crear la figura de pa. Quant finalitzem aquest procés posareu la massa en safates dins del forn de llenya, aquest tindrà que estar prèviament calent. Per tal de que no hi hagi cap confusió a l’hora d'agafar el pa corresponent, ficarem les inicials del nom i del cognom de cada nen/a.



Vídeo dels animals de la Granja Escola

Design of Open Media | To Blogger by Blog and Web