Bosses aromàtiques!

dilluns, 18 de maig del 2009


En aquesta activitat volem que conegueu quines són les principals plantes aromàtiques que es conreen dintre del nostre clima mediterrani. El desenvolupament d’aquesta activitat constarà en fer unes bossetes de plantes seques i aromàtiques. Aquestes plantes seran: farigola, romaní, espígol i camamilla. Realitzareu un treball manual bonic i útil amb elements de la natura.

En primer lloc, s’explicaran les principals característiques de cada una, mitjançant el jardí a on les tenim cultivades, seguidament us farem una introducció sobre aquest món, experimentant-lo (olorant, tocant...) fins arribar a distingir-les.

Un cop finalitzat aquest procés repartirem quatre gibrelletes per taula, on dintre de cada una hi haurà un tipus de flor seca, agafareu un petit grapat, les barrejareu i les introduireu dins la bosseta de roba que prèviament el monitor haurà repartit. Un cop aquestes bossetes estiguin plenes de les flors aromàtiques, decorareu l’etiqueta de cartró que anirà junt amb el fil de la bossa.

Podreu penjar-les a la vostra habitació!



Vídeo dels animals de la Granja Escola

Design of Open Media | To Blogger by Blog and Web